Someone like you

På en line højt oppe under cirkusets teltdug danser Ayin som en H.C. Andersensk eventyrfigur. I kulissen står søsteren Sky klar til at udføre en poetisk snoreleg. Det er forestilling nummer 216. Og det er den endegyldigt sidste.

Filmen følger et cirkus bag facaden, set på vrangen, hvor det ægte drama udspiller sig. Vi følger linedanseren Ayin, der ønsker at blive accepteret af sin omverden, men mest af alt må overvinde sin frygt for at blive det.

I sin dragende mørke debutfilm som instruktør, leder Nanna Frank Møller os dybt ind i en cirkustrups sidste tid sammen. efter års kunstnerisk og personligt samliv er truppens fem artister nået til vejs ende. Såvel den fysiske som den mentale træthed er overvældende, og prøveforløbet splintres af et smertefuldt dilemma mellem det konstante nærværs snærende bånd og rædslen for den forestående adskillelse.

Særligt søskendeparret Ayin og Sky giver dæmonerne frit løb i øvelokalets kreative univers. Forbundne som siamesiske tvillinger af barndommens turbulente år, er de skrøbelige som glasfigurer i de afsluttende prøvers slutspil.

Spillelængde: 58 min.
Instruktør / Producent: Nanna Frank Møller / Barok Film A/S.
Sprog: Engelsk / fransk / spansk.